fbpx

Telefon: +36 70 775 9484  

Cégünkről

Engedje meg ,hogy pár gondolatba bemutassam vállalkozásunkat. Cégünk, a JászWingate Kft nyílászárok és kapuk forgalmazásával és telepítésével foglalkozik.

Termékeink: műanyag nyílászárók nyílászárók bel és kültérre, ablakok, erkély ill. bejárati ajtók.
Műanyag nyílászáróink minőségi profilból készülnek,jól felszerelt, 5-6 kamrás változatban kerülhet forgalomba. Beltéri ajtóink Decor és CPL fólia bevonatos minőségi ajtók.
Szekciós ipari és lakossági garázskapukban kiváló minőségű HÖRMANN cég és számos gyártó termékeit kínáljuk. Kapunyitók automatikákba Hörmann ,Stagnoli, Roger, NICE, termékeit forgalmazzuk, mely széles palettán kínálja termékeit, lakossági kapunyitóktól az ipari sorompókig.  Az általunk forgalmazott termékek telepítését és beépítését garanciával vállaljuk.

Ipari és lakossági kapuk és tűzgátló ajtók szervízelését és karbantartását végezzük számos cégnél.

Üzletpolitikánk része, hogy ügyfél elégedett legyen, ezért mindenben készségesen állunk rendelkezésére. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a szolgáltatások és termékek minőségére.
Természetesen fontos szerepe van a versenyképes áraknak, a határidők pontos betartásának, a szakszerű tanácsadásnak, udvarias, hozzáértő személyzetnek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és az általunk fogalmazott termékeinkkel kapcsolatba kérdése lenne, keressen bennünket.

Tisztelettel:
Kövér Béla Zsolt
Ügyvezető