fbpx

Telefon: +36 70 775 9484  

Billenőkapuk

Berry-billenőkapuk - A minőség és az esztétikus külső megjelenés találkozása


Minden érv az eredeti billenőkapu mellett szól: minőség és biztonság, esztétikum és kényelem, tökéletes műszaki megoldások. A Hörmann billenőkapu az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb biellenőkapujává.

A Hörmann Berry billenő garázskapuk részegységei horganyzott acélból készülnek, a panel felülete pedig még porfestve is van. A billenőkapu felületére 10 év és alkatrészeire pedig 5 év garanciát adunk. A sokféle motívumból bizonyára Ön is ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő garázskaput.

 

Becsípődés elleni védelem

Becsípődés elleni védelem

A kapulap és a tok közötti flexibilis műanyag vezetőlécek (nincs fém a fémen), valamint az emelőkarokra szerelt kiegészítő védősapkák szolgálják a hatékony becsípődés elleni védelmet.
Többrugós biztonsági rendszer

Többrugós biztonsági rendszer

Ha egyszer az egyik rugó eltörne, a többi ép rugó még biztosítja a kaput. A rugómenetek közti távolság olyan minimális, hogy még a gyermekek ujjai sem tudnak becsípődni
Kényelmes zárás

Kényelmes zárás

A speciális alakú emelőkar záráskor a kaput önmagától behúzza zárt állapotba.
Betörésgátló reteszelés az egyedülálló forgónyelves zárnak köszönhetően

Betörésgátló reteszelés az egyedülálló forgónyelves zárnak köszönhetően

Ezzel a reteszelési móddal a kapulap sarkai a tokhoz rögzülnek, így a kiemelés gyakorlatilag lehetetlenné válik. Kiegészítésként, egy utólag egyszerűen felszerelhető készlettel, a kapu felül is reteszelhető.
BiSecur rádiós rendszer tanúsított biztonsággal

BiSecur rádiós rendszer tanúsított biztonsággal

Ez a Hörmann által fejlesztett stabil, zavarmentes hatótávolságú, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a biztonság érzését nyújtja Önnek, mivel idegenek az Ön rádiós jelét nem tudják lemásolni. Ezt a bochumi Ruhr Egyetem és független vizsgáló intézetek biztonsági szakértői is bevizsgálták és tanúsították.
Tökéletesen egymásra hangolva

Tökéletesen egymásra hangolva

Az összes BiSecur meghajtás, vevőegység és kezelőelem 100 %-ig kompatibilis. Így egyszerűen, a kéziadógomb vagy a rádiós nyomógomb megnyomásával működtethet a garázs- és udvari kapuja mellett, akár egy házbejárati ajtó zárszerkezetét, ajtómeghajtást vagy további, BiSecur vevőegységgel ellátott eszközöket is.
A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Mindössze egyetlen gombnyomásra a HS 5 BS kéziadó LED-jének színéből láthatja, hogy garázskapuja zárva van-e. Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra* bezáródik. Ennél kényelmesebben és biztonságosabban nem lehet kaput vezérelni.
Kitűnő design

Kitűnő design

Az exkluzív BiSecur kéziadók dizájnos fekete vagy fehér megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal is kitűnnek. Kép: HS 5 BS asztali kéziadó tartóval (opcionálisan)

Videók:

Garázskapu-meghajtás - a megnyugtatóan biztonságos megoldás

Hörmann BiSecur rádiós rendszer – tanúsított biztonság

Biztonságos, kényelmes, különleges: Hörmann BiSecur rádiós rendszer

Hörmann klímaérzékelő az automata garázsszellőztetéshez

 

 

Ajánlatkérés lakossági felhasználású garázskapura

 

 

 Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot és mi hamarosan jelentkezünk az ajánlattal!
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Cimkék: : Garázskapuk, Hörmann, billenőkapu, Berry, Pearl, 10 év garancia, Hörmann meghajtás