fbpx

Telefon: +36 70 775 9484  

Gyorskapuk

Gyorskapuk - alapkivitelben FU-vezérléssel

A Hörmann gyorskapuk kül- és beltérben optimalizálják a forgalmat, javítják a belső tér klímáját és energiát takarítanak meg.A Hörmann gyorskapuk kül- és beltérben optimalizálják a forgalmat, javítják a belső tér klímáját és energiát takarítanak meg. A Hörmann termékpalettájában megtalálhatók függőleges és vízszintes nyílású, átlátszó kapuk, rugalmas kapulappal, szekcionált- és redőnykapukkal kombinálva is, valamint erős és könnyű szervizelésű spirálkapuk sima felületű alumínium profilokkal.

A kapuknak  ma már nagy jelentősége van  az ipari ingatlanok külső megjelenésében. Jelentős  energiamegtakarítási  potenciállal bírnak.

Kifizetődő előnyök
A flexibilis gyorskapu felgyorsítja a munkafolyamatokat és csökkenti az energiaköltségeket. Az alapfelszereltséghez tartozó FU-vezérlésnek, biztonsági fényrácsnakés a SoftEdge aljzatprofilnak köszönhetően garantált a biztonságos kapuműködés és a hosszú élettartam.

További előny: a flexibilis gyorskapu kevés karbantartást igényel, könnyű szerelni, kedvező az ára, így gazdaságos a mindennapi használat során.

Kedvező árú megoldás beltérre
A nagy nyitási és zárási sebességnek köszönhetően érezhetően csökken a hőveszteség a kapun, a léghuzat a munkahelyen és ezzel együtt a munkaerő betegség miatti hiányzása is.

Robusztus megoldás kültérre
A flexibilis gyorskapukkal a kültéri nyílásoknál is hatékonyan csökken az energiaveszteség és a huzat. A kültéri kapuk nagyobb szélterhelésnek is probléma nélkül ellenállnak.

Testreszabott egyedi megoldások
A különböző igények egyedi kapumegoldásokat követelnek. Ennek tudatában ügyfeleink igényeihez igazodva fejlesztünk megoldásokat olyan speciális felhasználási területekre, mint pl. szállítóberendezések, élelmiszeripar, tisztaterek, hűtött zónák vagy gépvédelmi területek.

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbi űrlappal lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy igényeinek megfelelő, személyre szabott árajánlatot készítsünk Önnek az előzetesen bekért adatok alapján. Az előzetes árajánlatot az Ön által megadott email címre hamarosan elküldjük.

A megrendelést követően szükség esetén szakemberünk a helyszínen méretellenőrzést végez, így a legyártott ablakok, redőnyök, ajtók ,kapuk méretéből nem adódhatnak megoldhatatlan problémák beépítéskor.

Cimkék: : Hörmann, gyorskapu