fbpx

Telefon: +36 70 775 9484  

Udvarikapu-meghajtások

Önműködő kertkapu az Ön otthonában is

Kímélje meg magát a kertkapunyitás és -zárás okozta sokszor bosszantó kényelmetlenségektől.

Miért érdemes motoros kertkaput választania?

  • Jöhet eső, jöhet fagy! Ezentúl nem kell kiszállni az autójából. Egy nyomás a távirányító gombján és már parkolhat is a garázsba.
  • Biztonságosabbá válik otthona.
  • Egy távirányítóval működtetheti a bejárati ajtót, a kertkaput és a garázskaput is.  

 

Hörmann

Hörmann

Udvarikapu-meghajtások - Magas fokú kényelem és meggyőző biztonság Csak egy rádiós távirányítással vezérelhető meghajtással lesz bejárati kapuja valóban komfortos. Természetesen nem lehet ez akármilyen meghajtás, hanem egy minősségi termék, amelyre minen nap számíthat. Használhatja új bejárati kapuhoz vagy a már meglévő szárnyas- vagy tolókapuhoz.

Árajánlatot kérek

Stagnoli

Stagnoli

A Stagnoli kaputechnikai 1980-ban alapított dinamikusan növekvő olaszországi gyártó. Termékei között elsősorban a kapunyitó eszközök ismertek, de a Stagnoli gyárt ezenkívül fogaskerekeket, illetve hőre lágyuló speciális anyagokat is.

Árajánlatot kérek

Nice

Nice

A Nice termékei lakossági és ipari megoldásokra is egyaránt alkalmasak A Nice olasz vállalat termékeinek legfőbb profilja Magyarországon az utca kapunyitó motorok és szettek. A Nice motorok évekig megbízhatóan működnek, felújítás és javításuk a rendelkezésünkre álló cserealkatrészekkel gyorsan és megbízhatóan történik.

Árajánlatot kérek

Roger

Roger

A Roger termékek mindegyike egy kiforrott konstrukció, egy jól bevált automatika, melynél a csendes és megbízható működés, a 230 voltos technológiával párosítva kimagasló biztonságot nyújt. Családi házak, társasházak valamint ipari kapuk gyakori nyitására fejlesztettek ki. Magyarországon 12 éve, Európában több, mint 30 éve van jelen a piacon.

Árajánlatot kérek

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbi űrlappal lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy igényeinek megfelelő, személyre szabott árajánlatot készítsünk Önnek az előzetesen bekért adatok alapján. Az előzetes árajánlatot az Ön által megadott email címre hamarosan elküldjük.

A megrendelést követően szükség esetén szakemberünk a helyszínen méretellenőrzést végez, így a legyártott ablakok, redőnyök, ajtók ,kapuk méretéből nem adódhatnak megoldhatatlan problémák beépítéskor.

Cimkék: : Hörmann, udvarikapu-meghajtás, Stagnoli, Nice, Roger