fbpx

Telefon: +36 70 775 9484  

Hörmann udvarikapu-meghajtások

Még nagyobb kényelem és megnyugtató biztonság

Az udvari kapu a Hörmann távvezérelt meghajtásával lehet igazán kényelmes, amely már minden területen bizonyított. A lassított indulásnak és leállásnak köszönhetően a kapu mindig nyugodtan, egyenletesen mozog. Az akadályfelismerés megbízhatóan védi az embereket és tárgyakat, hogy Ön biztonságban érezhesse a családját.

A kényelmet praktikus kiegészítő funkciók teszik teljessé: az automatikus időzítő funkció, mely az Ön által megadott idő után bezárja a kaput* vagy az a lehetőség, hogy csak kicsit nyissa ki a kaput, gyalogos átjárásra. A RotaMatic és a VersaMatic meghajtások praktikus akkumulátorral és opcionálisan szolárpanellel is kaphatók.

 

RotaMatic szárnyaskapu-meghajtás

A Hörmann RotaMatic szárnyaskapu-meghajtás a modern, karcsú dizájnjának köszönhetően szépen illeszkedik a szárnyaskapuhoz. Példaszerű mind megjelenés, mind működés és biztonság tekintetében. Az olyan helyeken sem kell lemondania a kényelmes meghajtásról, ahol nincs kiépített áramhálózat. A RotaMatic Akku biztosítja ezt.


VersaMatic szárnyaskapu-meghajtás

Az integrált vezérléssel rendelkező VersaMatic szárnyaskapu-meghajtás ideális megoldást biztosít szokatlan építési szituációk esetén is. Például nagyon mély kapupillérnél is beépíthető, és a szerelési pozíciója variálható, így tökéletesen illeszthető az adott építési szituációhoz. Emellett nincs szükség külön vezérlés beépítésére sem - amivel helyet és időt takaríthat meg. A VersaMatic bevált technikája is meggyőző: a sebessége például egyedileg beállítható, így minden kapuméretnél azonos kapufutás érhető el.
A villamos táplálási lehetőségek éppoly rugalmasak, mint a VersaMatic meghajtás. Ha nincs elektromos csatlakozás a kapunál, akkor válassza a független VersaMatic Akku Solar-t.


LineaMatic tolókapu-meghajtás

A LineaMatic tolókapu-meghajtás kiemelkedő erejét a kompakt, magasságban állítható öntvényház, az üvegszál-erősítésű műanyag, valamint a megbízható meghajtás-elektronika adja.


STA 400 tolókapu-meghajtás

Az STA 400 tolókapu-meghajtás kifejezetten nagy kapukhoz lett tervezve. A hozzá való B 460 FU vezérlés precíz kapumozgást és lágy leállást biztosít.


Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbi űrlappal lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy igényeinek megfelelő, személyre szabott árajánlatot készítsünk Önnek az előzetesen bekért adatok alapján. Az előzetes árajánlatot az Ön által megadott email címre hamarosan elküldjük.

A megrendelést követően szükség esetén szakemberünk a helyszínen méretellenőrzést végez, így a legyártott ablakok, redőnyök, ajtók ,kapuk méretéből nem adódhatnak megoldhatatlan problémák beépítéskor.

Cimkék: : Hörmann, kényelmes, udvarkapu-meghajtás, RotaMatic, LineaMatic, VersaMatic, STA 400