Telefon: +36 70 775 9484 | E-mail:  info@wingate.hu

Gyorskapuk

Gyorskapuk - alapkivitelben FU-vezérléssel

A Hörmann gyorskapuk kül- és beltérben optimalizálják a forgalmat, javítják a belső tér klímáját és energiát takarítanak meg.A Hörmann gyorskapuk kül- és beltérben optimalizálják a forgalmat, javítják a belső tér klímáját és energiát takarítanak meg. A Hörmann termékpalettájában megtalálhatók függőleges és vízszintes nyílású, átlátszó kapuk, rugalmas kapulappal, szekcionált- és redőnykapukkal kombinálva is, valamint erős és könnyű szervizelésű spirálkapuk sima felületű alumínium profilokkal.

A kapuknak  ma már nagy jelentősége van  az ipari ingatlanok külső megjelenésében. Jelentős  energiamegtakarítási  potenciállal bírnak.

Kifizetődő előnyök
A flexibilis gyorskapu felgyorsítja a munkafolyamatokat és csökkenti az energiaköltségeket. Az alapfelszereltséghez tartozó FU-vezérlésnek, biztonsági fényrácsnakés a SoftEdge aljzatprofilnak köszönhetően garantált a biztonságos kapuműködés és a hosszú élettartam.

További előny: a flexibilis gyorskapu kevés karbantartást igényel, könnyű szerelni, kedvező az ára, így gazdaságos a mindennapi használat során.

Kedvező árú megoldás beltérre
A nagy nyitási és zárási sebességnek köszönhetően érezhetően csökken a hőveszteség a kapun, a léghuzat a munkahelyen és ezzel együtt a munkaerő betegség miatti hiányzása is.

Robusztus megoldás kültérre
A flexibilis gyorskapukkal a kültéri nyílásoknál is hatékonyan csökken az energiaveszteség és a huzat. A kültéri kapuk nagyobb szélterhelésnek is probléma nélkül ellenállnak.

Testreszabott egyedi megoldások
A különböző igények egyedi kapumegoldásokat követelnek. Ennek tudatában ügyfeleink igényeihez igazodva fejlesztünk megoldásokat olyan speciális felhasználási területekre, mint pl. szállítóberendezések, élelmiszeripar, tisztaterek, hűtött zónák vagy gépvédelmi területek.

Kérjen ajánlatot most!