Telefon: +36 70 775 9484 | E-mail:  info@wingate.hu

Tolókapuk

Tűzgátló tolókapu

A Hörmann tűz- és füstgátló tolókapuk egy- és kétszárnyú kivitelben, illetve teleszkópos tűzgátló tolókapu kivitelben is kaphatók. A gyors személyi átjáráshoz és kis szállítókocsikkal való áthaladáshoz ajánlott az integrált átjáróajtóval ellátott tűzgátló tolókapu. Külön kérés nélkül többcélú ajtóként is kaphatóak.

A tűzgátló szerkezetek a DIN 4102 szabvány szerint bevizsgáltak, a braunschweigi anyagvizsgáló folyamatosan ellenőrzi a minőségüket, és a Német Építéstechnológiai Intézet (DIBt) engedélyével rendelkeznek.
A biztonságos menekülési és mentési útvonalat nyújtó, füstbiztos tűzgátló tolókapuk emellett a DIN 18095 szerint is be vannak vizsgálva. Minden olyan helyen javasolt az alkalmazásuk, ahol sok ember fordul meg, és tűz esetén meg kell védeni őket a terjedő, életveszélyes füstgáztól.
A gyors személyi átjáráshoz és kis szállítókocsikkal való áthaladáshoz ajánlott az integrált átjáróajtóval ellátott tűzgátló tolókapu. Az integrált átjáróajtók, tűzgátlási okok miatt, alapvetően csúszósínes ajtócsukóval vannak felszerelve.

Udvari tolókapuk

A stabil acélprofilokból készült Hörmann udvari tolókapuk 16 méter nyílásszélességig komplett elemként szállíthatók. Így kétszárnyú változatban akár  32  méter széles szerkezet is szállítható. A szerkezet önhordó. Ennek előnye: csak csekély alapozási munkára van szükség, nincs vezetősín-szerelés, nincsenek kapufutási zavarok jegesedés, havazás vagy durva szennyeződés esetén sem.

Mindig optimálisan igazodik
A kapuszárny előfeszítésével a lehajlás csökkenthető.Ezt egy feszítő elem teszi lehetővé, amellyel az elülső kapuél magassági szintje, akár utólag is korrigálható. A kapulap pontosan az áthajtóúton fut.

Kérjen ajánlatot most!